Eetcafé De Buurman

Welkom bij de Buurman!

In dit ruime en gezellige buurtcafé kom je voor een goede koffie of thee, een lekkere borrel en ga je ontspannen uit eten. Er worden ook regelmatig evenementen georganiseerd, zoals een pubquiz en verschillende wijn- en bierproeverijen. 

De Buurman deelt graag zijn passie voor en kennis van uiteenlopende dranken. Een écht mooie cappuccino, de nieuwste speciaalbieren, colheita port, destillaat van kwaliteit… en nog veel meer.

De Buurman serveert een tweemaandelijks wisselende kaart met altijd een keuze uit vega, vis of vlees. Op woensdag en donderdag is er een weekhap.

Ook groepen zijn van harte welkom. De Buurman heeft een afgescheiden ruimte en denkt graag mee voor passende (zakelijke) arrangementen. 

Zie voor de weekhap en de laatste nieuwtjes  onze Facebook pagina.

Groepen & zakelijk

De Buurman biedt verschillende mogelijkheden voor feesten en bijeenkomsten. 

Voor groepen tot 30 personen heeft de Buurman een mooie, afgescheiden, ruimte waar jullie samen kunnen borrelen of eten. Voor grotere groepen kan ook het gehele café afgehuurd worden. Vraag naar de mogelijkheden.
 
De Buurman is ook geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. Een vergadering, workshop of presentatie? Wij bieden de benodigde (technische) faciliteiten en denken graag met u mee over een passend arrangement. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken. 
 
Voor alle groepen zijn er ook extra mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan een privé-pubquiz, of een proeverij op maat, zoals een gepersonaliseerde bier- of wijnproeverij. Daarnaast gaan wij voor groepen open buiten de reguliere openingstijden, en hebben wij groepsmenu’s voor lunch, borrel of diner.
Meer weten? Vul het reserveringsformulier in, 
mail post@debuurman-arnhem.nl, bel (026) 382 89 98 of kom even langs!

Reserveren